onsdag, december 13, 2006

Visuellt

Ni som är intresserade av isländsk mediekultur kan få se nyhetsinslaget om fåret Surtla från igår genom att klicka här. I listan finns också de andra inslagen som jag nämnde igår.

2 Comments:

Anonymous Trassel said...

Hej hej! Tänka sig vad rätt du har! :-) Jag bodde inte på Island mer än tre månader, jobbade på ett hundpensionat (de födde upp hästar också, och enligt deras hemsida så sysslar de BARA med hästar nuföriden, och de har flyttat) och stormtrivdes. Island är så annorlunda på så många sätt. Sättet människor är mot varandra (åtminstone de jag träffade) stämmer bättre överens med mina ideal än gemene man här. Jag längtar tillbaka. Gud så jag längtar tillbaka.

14/12/06 07:50  
Anonymous Svala said...

Du får ta en tripp till ön vid bästa tillfälle! :) Jag tror att invånarantalet påverkar folks osynliga band till varandra här, folk kan vara så otroligt kopplade till varandra utan att veta om det. Man kan vara släkt med varandra, eller så har man en gemensam bekant! Så därför känns det som att folk gör sig bekanta för en här, även om man kanske inte känner varandra. Det är en gemenskapskänsla. Men också en slags kylig värme för det är nödvändigt att ha rejäl distans också för att överleva i lilla storstan där ingen försvinner i mängden.

14/12/06 10:48  

Skicka en kommentar

<< Home