måndag, mars 20, 2006

Förundrad

Sedan ett tag tillbaka har jag funnits registrerad på MySpace.com. (Heh... ja) Bara för att det är en ganska användarvänlig plats att socialisera sig på i nätverket, leta musik och annat trams. Surfa tyst förbi andra användare för att ta pulsen på mediablottarnivån hos folk ute i vida världen. (Gärna dom som totalblottar sig anskrämligt avklätt så att man kan känna sig lite normal ibland)

I övrigt står min profil och dammar (jag = gammal). Mitt mediablottande går på sparlåga och jag upplever min profil som ganska blygsam, om man bara bortser från min presentationsbild.

Så gissa om jag blev förvånad när jag plötsligt hittade en kommentar frånThe Rhetorical Letter Writer på min sida nu för nån dag sen. Han är ju hot hot. Och så skrev han så här fint.

Dear Svala,
Your friendship warms my heart
like saunas warm people in Finland.

Sincerely,
The Rhetorical Letter Writer

Jag blev väldigt glad.
Och förundrad.

Hur... varför... vad...?

5 Comments:

Blogger eff said...

Silverfisken länkar ju till hans blogg. Eventuellt har han sett det och sett ditt namn på fiskens blogg och Myspace och därefter lagt ihop ett och ett.

Förlåt, bytte ut fezen mot Sherlock Holmes-hatten där ett slag. Helst vill jag vara Dr. Watson.

20/3/06 22:49  
Blogger Svala said...

men men... FATTA så oändligt omöjligt att hitta mig på Myspace. Och då är min myspace-profil inte alls presenterad i blogg-sammanhang.Killen kan ju inte svenska heller och har knappast läst min blogg liksom. Min teori är att han inte alls kopplade mig på myspace med länken på Saintkilda.

20/3/06 23:07  
Blogger eff said...

Han såg profilbilden. Alltså, behöver du ha hjälp med att flytta tunga saker så måste det ju bara vara att blinka lite fint med ögonen och le snällt. Eller är alla på Island sådär snygga att man liksom glömmer bort hur man andas?

21/3/06 21:06  
Blogger Svala said...

men eff, blev du inte lite ytlig just?

22/3/06 21:20  
Blogger eff said...

Du har väl en yta? Per definition borde du ju ha det, i alla fall. Jag tycker mig ha sett den skymta i fotografier och så.

Men jag definierar dig inte enligt ytan. Har aldrig gjort. Är jag fortfarande ytlig då?

22/3/06 21:46  

Skicka en kommentar

<< Home