fredag, november 18, 2005

Update projekt Iceland

* biljett beställd, reser torsdag nästa vecka.
* lägenhet uppsagd, ska vara utflyttad månadsskiftet dec/jan
* Montessori underrättade, Flóki kommer sluta efter luciafirandet.
* ett sökt jobb via internet

Flytt-progress so far:
* en bananlåda
* en annons på blocket
* avtalad tid att köra till tippen.

5 Comments:

Blogger hanna said...

Guuuud vad härligt det låter att flytta till Island, jag älskar Island, jag önskar att jag hade lärt mig isländska och åkt omkring mer under de två månader jag var där. Allt med Island är sådär underbart mystiskt; naturen, islänningarna, namnen. Svala är ett underbart namn för övrigt. Fast vädret på Island ger jag inte mycket för.

18/11/05 13:03  
Blogger Svala said...

Hanna! Jag är jättenyfiken på att veta vad du hade för dig under 2 månaders tid på Islandet. :) Jag vet att många gärna fastnar där, de som just uppskattar energin som finns där, i naturen och i folket. Det ska bli så otroligt skönt att åka hem igen. Jag har haft abstinens efter berg och blåsigt väder ett bra tag nu. Eller kanske inte. Vädret är ju faktiskt si och så. Det är därför man måste ha en bil på Island. Man helt enkelt MÅSTE.

18/11/05 22:37  
Blogger hanna said...

Jag mjölkade kor på en liten gård utanför Hwammstangi. Jag hade ingen bil. Hell, jag hade inte ens körkort då. Så jag var fast på gården. Brukade dock jobba typ 14 dagar i sträck för att få två dar ledigt och kunna åka ner till Reykjavik där jag fick bo hos familjens släktingar. Jag gick på bio och shoppade sandaler. På Island.

18/11/05 23:18  
Blogger Svala said...

Oj hjälp! Det är ju alldeles jättenära gården där jag tillbringade de flesta av mina somrar som barn! Utanför Blönduós! Hehe, Hvammstangi är ett litet fjutt plejs. Hur trivdes du där egentligen? Jag kan sakna stillheten och närvaron som finns där, men det kan bli för mycket av det goda också. Då vill man bara fly till Reykjavik.

18/11/05 23:28  
Blogger hanna said...

Tja, jag var inne i Hwammstangi en enda gång. För att handla choklad. Annars var jag fast på gården vilket höll på att göra mig galen, trots att familjen jag bodde hos var jättefin.

Jag brukade räkna bilar på ringvägen som underhållning. Need I say more????

19/11/05 11:34  

Skicka en kommentar

<< Home