söndag, december 31, 2006

tänk om

Jag kan inte låta bli att tänka tanken... tänk om det är min gammel gammel gammel.... gammelfarfars gamla litteratur, som jag ligger och sover på om nätterna? Det sa hyresvärden men jag har så svårt att tro honom. Det är ju helt sjukt i så fall.

5 Comments:

Blogger Fröken Lund said...

Det där är ju så spännande att man skulle kunna göra en film om det!

Gott nytt år.

31/12/06 16:05  
Blogger eff said...

Det börjar väl bli dags att ta reda på vad som finns där under sängen nu?

Upplägget är ju Gondry-material, utan tvekan. Därunder ligger en man i dvala som väcks när den vackra isländskan bryter upp träet. Det blir någon slags tidresa, och lite sånt tjosanhejsan.

1/1/07 14:31  
Blogger Peter Madison said...

Hmm...förstår inte hur du överhuvudtaget kan ligga på dom där texterna...du måste ta reda på vad det är....ju!

Gott nytt år på dig!!
/peter

1/1/07 15:12  
Blogger Svala said...

Fröken Lund, mitt liv känns som en overklig film ibland. Bloggen får agera filmrulle när sånt här dyker upp, så att det kan bevittnas! Eff, det är dags sedan länge men det är nästan så att jag drar ut på det för att det känns så stort. Det måste bli till ett speciellt moment med ett crew inblandat eftersom det måste gömmas igen samma dag. Hyresvärden har sagt att jag absolut inte får lov att öppna sängen. Det kommer att bli en otroligt spännande stund när jag väl slår till.

3/1/07 00:31  
Blogger Svala said...

Peter, förhoppningsvis blir det väntan värt när jag väl kan komma åt det där. Tills dess ligger jag där och kan bara fantisera. :)

3/1/07 00:36  

Skicka en kommentar

<< Home